keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Heipodei!

Turkista palattu ja selvitty, ja paluu arkeen on mennyt ihan kivasti. Maanantai tosin oli erittäin, noh, maanantai. Heräsin ajoissa ja lähdin reilusti etuajassa liikenteeseen, sillä valmennuskurssi alkoi silloin enkä tiennyt kunnolla missä se on. Tyytyväisenä itseeni (miten niin krooninen myöhästelijä) kuuntelin musiikkia bussissa, joka päätti sitten hajota matkalle. Noniin. Seuraavalla eteenpäin, ja kun keskustassa vaihdoin linjaa, ajelin ajatuksissani pysäkin ohi. Hups. No mutta eka luento meni kivasti ja fysiikan luennoitsija oli ihan loistava, joten ei valittamista.



Seuraavat pari kuukautta mulla meneekin valmennuskurssilla ja lukiessa, eli oon aika nolife sen ajan. Välillä saatan moikkailla täällä mutta ei kannata hirveästi mitään ihmeitä toivoa. Duunit pastassa loppuu taas kohta ja pitäis soitella kesätyöpaikkaan yksityiskohtien sopimisesta, pitäisi vaan osata päättää miten kauan pidän töistä lukulomaa.

Anyhow, nyt jatkan bilsan opiskelua ja lyön Turkin kuvia esille, aika masentavaa tää takatalvi näihin verrattuna. Sen kummosempaa postausta en ala reissusta tekemään, sillä ei tehty oikein mitään erikoista. Kamerankin kanssa olin yllättävän maltillinen, mutta tuli ainakin rentouduttua!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti